Klubben

Alla som är anställda på Securitas i Västra Sverige är välkomna som medlemmar. Det är inte, som namnet kan antyda, en klubb för enbart tjänstehundförare. I medlemskapet inräknas också familjemedlemmar. Även före detta anställda är välkomna!

Klubben arrangerar ett antal aktiviteter under året såsom träningsdagar, träningsläger, tävlingar o s v. Medlemsavgiften har man därmed snart tjänat in. Man behöver definitivt inte äga någon hund för att vara medlem, man får gärna vara med på aktiviteter av sociala skäl.

Hur man blir medlem?
Det enklaste sättet är att hämta ett förtryckt inbetalningskort från vår anslagstavla på utsättningen eller i hundklubbens stuga.
Glöm inte att skriva namn, postadress, anställningsnummer och var inom organisationen ni tjänstgör.